Dag 28: van Belmullet naar Glencar Lough

Op weg naar Sligo, Benbullin en Yeats’s country

Vandaag maar een kort verslag. In de ochtend alleen maar wat losse klussen gedaan en in de middag de rit gemaakt naar het beginpunt van route 11.

Nuttig werk

In de ochtend alleen maar diverse klusjes gedaan. Met stevig duct tape het gat in de stijl van de camper opnieuw dichtgemaakt, camper schoongemaakt, gewassen, water getankt, grijs water geloosd, benzine getankt en de achterstallige blogberichten verstuurd en dat was het wel zo een beetje.

Op weg naar Sligo

Het was dus al laat in de ochtend eer ik kon vertrekken. Over de route naar Sligo valt niet veel te vertellen want een groot gedeelte van de route had ik tegengestelde richting al gereden. Dus weer door het veengebied. Daarna via de N59 naar het noordoosten gereden. Ballysadare leek me een leuk stadje met een gevarieerd winkelaanbod. Sligo daarentegen had veel weg van een grauwe industriestad. Maar ik kan het mis hebben want ik ben niet door de stad gaan lopen.

Voorbij Sligo de weg naar het begin van route 11 genomen. Ik kom aan bij een mooi meer Glencar Lough. Een meer zoals een meer moet zijn: omringd door heuvels, begrensd door bossen en weilanden en riet aan de oevers. Aan de rand van dat meer kies ik mijn overnachtingsplek. Daarna ga ik nog een stuk om het mooie meer heen wandelen.
Vervolgens gekookt en wat gemaild en gelezen en een podcast beluisterd. Ik hoop morgen een wat uitgebreider bericht te versturen.

Delen met je netwerk?
(Visited 23 times, 1 visits today)