Terugreis Frankrijk België Nederland

Ten vierde male: zelfde samenvatting als gisteren: Autoweg, autoweg, autoweg. (695 km).

Vanochtend om 8.00 uur vertrokken voor de laatste etappe van deze reis. Het is zondag en dus niet zo druk op de snelweg. Maar dat verandert vóór Parijs. Ik kies er voor de zekerheid maar voor om toch de péage te nemen om snel door de Péripherique heen te komen. Dat lukt maar gedeeltelijk want het is wel heel erg druk.

Tenslotte nog de laatste 400 km naar huis gereden en daar laat in de middag aangekomen. Daarmee is deze reis dan beëindigd.

Ik dank iedereen voor de getoonde belangstelling en ik hoop jullie hier weer te treffen bij een volgende reis.

Ik zal op de blog de foto’s nog bewerken en extra foto’s toevoegen zodat je ze schermgroot kan bekijken, kaarten toevoegen, de tekst redigeren en links aanbrengen. Maar mijn werk heeft nu even voorrang dus dat zal wel ergens in juli worden.

Delen met je netwerk?
(Visited 148 times, 1 visits today)