Camperreis Schotland dag 28: Van Edinburgh naar Harwich

Snelweg naar Harwich

Terug naar Harwich

Een super kort verslag vandaag, de 29e dag van de Camperreis Schotland. Ik heb vrijwel de hele dag over de snelweg gereden om van Edinburgh naar Harwich te geraken. Niet zo heel erg boeiend. Eigenlijk helemaal niet boeiend.

Vanochtend om 7.30 uur opgestaan en om 9.00 uur vertrokken richting het zuiden. De eerste 80 km gingen nog door een mooi Engels landschap maar daarna was het een en al snelweg naar Harwich toe. Ik ben er rond 19.30 uur aangekomen. Onderweg een paar keer gestopt om te eten en te drinken een enkele keer om even te slapen en twee keer om te tanken. Dat is alles wat ik vandaag te melden heb. Ik vrees dat het morgen niet veel beter zal zijn want 7 uur op de boot is ook geen garantie voor een opwindende reis (althans dat hoop ik).

Delen met je netwerk?
(Visited 400 times, 1 visits today)